Om virksomhedsnetværk BRE-JOB
Virksomhedsnetværk BRE-JOB er primært er etableret for ledere og personaleansvarlige i Esbjerg. Fanø, Varde og Tønder Kommuner, som har interesse i og fokus på forhold til, at forebygge sygefravær, fastholdelse af sygemeldte og rekruttere ledige i et samarbejde med jobcentrene i vadehavsområdet. Netværket er dog åbent for alle de lokale interessenter som finder, at de kunne have gavn og glæde af at være medlem af netværket.   

Medlemmer af netværket tilbydes løbende informationer samt gratis fyraftensmøder og kurser med fokus på hvordan man fastholder egne medarbejdere og integrerer personer der har svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Medlemmer af netværket vil desuden indimellem få mulighed, at vurdere jobcentrenes indsats og service via frivillige spørgeskemaundersøgelser. 

TILMELD DIG VIRKSOMHEDSNETVÆRK BRE-JOB

Se kommende arrangementer i virksomhedsnetværket 

Vi passer på dine oplysninger
Virksomhedsnetværk BRE-JOB opbevarer medlemmernes personoplysninger elektronisk i et internt elektronisk sags- og dokumenthåndtering (ESDH), hvor ingen udefrakommende har adgang. Medlemmernes personoplysninger videregives ikke til tredjepart, og der benyttes altid ”blind carbon copy” (bbc) i adressefeltet, når der udsendes elektronisk post, således at medlemmerne ikke kan se hinandens e-mailadresser.

Esbjerg kommune Varde kommune Tønder kommune Fanø kommune Image Map